L’estiu s’acaba, però no les celebracions! ja que acomiadem el mes amb una data molt especial: el 31 d’agost se celebra el Dia Mundial de l’Obstetrícia, que ret homenatge a tots els professionals sanitaris que es dediquen a aquesta meravellosa especialitat.

En aquest Servei es passa de viure moments molt feliços a uns altres molt complexos amb molta freqüència. És una tasca que no sempre és fàcil. Per això, en un dia com avui és important reconèixer especialment el treball d’aquests professionals que ens acompanyen de manera continuada durant l’embaràs, el part i el postpart.

En els nostres centres ajudem cada any a néixer a prop de 3500 nens i nenes i seguim l’evolució de l’embaràs de més de 4000 pacients. A més, a Barcelona comptem amb el segell d´“Hospital amic dels nens”, un distintiu que s’atorga als hospitals que apliquen els protocols adequats per promoure la lactància materna segons els criteris establerts per UNICEF i l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

A més, en Dexeus Dona disposem de tecnologia punta i professionals amb una àmplia experiència, així com un equip expert en diagnòstic prenatal i unitats especialitzades en embarassos d’alt risc, el que ens permet assumir qualsevol complicació o situació que pot presentar-se durant l’embaràs i actuar en conseqüència quan és necessari.

Si vols personalitzar la teva experiència durant el dia del teu part disposem d’un munt d’opcions que pots triar a través del pla de part.

Aprofitant la data, hem repassat les nostres publicacions a Instagram per rememorar alguns moments màgics i experiències inoblidables que hem viscut en el nostre Servei d’Obstetrícia al llarg de tots aquests anys. Si no vols perdre-te’ls, segueix-nos a les xarxes!

Felicitats a tots els professionals i a les noves mares!

Imatges: Instagram @DexeusMujer