La teva clínica FIV a Reus

Contacta amb nosaltres

Truca’ns

977 32 00 33

Horari

8:30 Hrs – 20:30 Hrs
de dilluns a divendres

La nostra Clínica a Reus

Passeig de Prim, 2-4, bajos,
43202 Reus

Descobreix elsnostres tractaments

Sobre Dexeus Dona Reus

Dexeus Dona Reus està ubicat a les instal·lacions de la clínica Biogest a Reus, que hem adquirit amb la finalitat d’ampliar la prestació de serveis mèdics especialitzats en salut de la dona al Camp de Tarragona, mantenint la continuïtat de la seva activitat i del seu equip mèdic.

Yoli MD

Són un equip agradable que et tracta amb professionalitat i dolçor … aquí van dur el meu embaràs i vaig quedar encantada.

Per què escollir-nos

Dexeus Dona és un centre de referència i pioner a Espanya en tècniques de reproducció assistida, amb més de 80 anys d’experiència en el diagnòstic i tractament dels problemes de fertilitat, t’oferim els tractaments més avançats i una atenció personalitzada

1984

El 1984, va néixer a Espanya el primer nadó per fecundació in vitro en el nostre centre i el 1988 es va dur a terme el primer tractament de donació d’òvuls a Espanya, que va culminar amb el naixement de bessons

Tecnologia d'última generació

Posem al vostre abast els últims avenços en reproducció assistida, com la microinjecció espermàtica i el seguiment del desenvolupament embrionari en temps real (monitorització dinàmica).

Laboratoris propis

Comptem amb un dels laboratoris de fecundació in vitro més importants d’Europa, on realitzem més de 3.000 cicles a l’any.

Controls de qualitat

Complim els més estrictes controls de qualitat en tots i cadascun dels serveis que oferim als nostres pacients.

Altes taxes d’èxit

El 25% de les nostres pacients vénen de tractaments fallits en altres centres. No obstant això, les nostres taxes d’èxit se situen al voltant del 45-55% en un primer intent i al voltant del 80% global acumulada

Sense llista d’espera

Sense llista d’espera i la possibilitat de fer la primera visita per videoconferència

Descobreix els nostres laboratoris de Reproducció Assistida

Obrim les portes dels nostres laboratoris i quiròfans en aquest Tour de 360 °, entra i descobreix tots els racons de Dexeus Dona.