Ser mare sense parella

Truca’ns al 93 227 47 11 o omple aquest formulari i et trucarem nosaltres

Cada vez son más las mujeres que toman la decisión de ser madres por si solas. Cada vegada hi ha més dones que prenen la decisió de ser mares soles. Si tries aquesta opció, has de saber que a Dexeus Dona t’acompanyarem durant tot el procés i podràs consultar tots els dubtes que tinguis, tant des del punt de vista mèdic com de tramitació.

A més, comptem amb un procés de selecció de donants molt complet i rigorós, i t’oferim un equip mèdic amb una àmplia experiència, que t’ajudarà a triar el tractament més adequat per a tu, ja que més d’un 10% de les pacients que fan tractaments de reproducció assistida al nostre centre són dones que han pres la teva mateixa decisió.

I ho fem amb la màxima seguretat, realitzant totes les proves COVID-19 necessàries en el teu tractament de reproducció de manera gratuïta(1).

No esperis més i demana una primera visita: és gratuïta si fas el tractament abans del 30/09/2024!

Ens truques per a una primera visita i te n’informem?

(1) La realització del test COVID-19 gratuït no està inclòs en els tractaments sense cost que actualment formen part d’una promoció.

Visita els nostres laboratoris de
Reproducció Assistida

Junts, segur que ho aconseguim

A Dexeus Fertility t’acompanyem durant tot el procés, però aquesta és només una de les raons per les quals ens hauries d’escollir, et resumim les altres a continuació:

Les nostres xifres d’èxit parlen per sí soles

El 25% de les nostres pacients vénen de tractaments fallits en altres centres. No obstant això, les nostres taxes d’èxit se situen al voltant del 60% en un primer intent i al voltant del 80% global acumulada.

Els millors resultats els dona l’experiència

Amb més de 50 anys d’experiència, som pioners en Medicina de la Reproducció a Espanya. A Dexeus Fertility va néixer el primer nadó mitjançant FIV a Espanya l’any 1984 i també es va dur a terme el naixement del primer nadó (bessons) com a resultat de la donació d’òvuls al nostre país (1988).

Laboratoris propis i equip multidisciplinari

Comptem amb un dels laboratoris de Fecundació in vitro més importants d’Europa, que duu a terme més de 3000 cicles a l’any. Tenim laboratoris propis de Fecundació in vitro, Diagnòstic Genètic Preimplantacional (DGP), Andrologia i Criopreservació, la qual cosa centralitza i agilitza molt la obtenció de resultats.

Que l’única sorpresa que et portis sigui l’alegria del teu embaràs

Quan comparis alternatives, és important que t’asseguris què inclouen i què no. A Dexeus Fertility et proporcionem un preu tancat. A més, pots finançar el teu tractament sense interessos.

Busques seguretat i nosaltres te la garantim

Estaràs a les millors mans i en un entorn hospitalari de primer nivell, que et garanteix la millor atenció mèdica, amb un servei d’urgències les 24 hores. L’hospital compta amb la Certificació Applus Hospital Segur COVID-19.

Garantia de qualitat

Disposem de les certificacions de qualitat ISO 9001 per a totes les activitats del centre i UNE 179007 específica per a laboratoris de reproducció assistida, sent el primer centre d’Espanya a obtenir el certificat.

La tecnologia millora els resultats

Disposem dels últims avenços tecnològics, com la microinjecció espermàtica (ICSI) o el seguiment del desenvolupament embrionari en temps real (monitoratge dinàmic embrionari), perquè puguis seguir el tractament, pas a pas, amb la major taxa d’èxit.

Centre pioner en R+D+i

Som un centre pioner en Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+i) i duem a terme estudis de recerca enfocats a la millora de l’efectivitat en les tècniques de reproducció assistida, la qual cosa ens permet estar a l’avantguarda dels coneixements d’aquest camp.

Optimització del temps i màxima comoditat

El teu temps i la teva comoditat són molt importants per a nosaltres. Per això, integrem en un mateix centre tot el circuit de diagnòstics, tractaments, consultes i intervencions.

Et comprenem i t’acompanyem durant tot el procés

Disposem d’una sèrie de serveis addicionals, com el suport psicològic, l’acupuntura o la nutrició, que poden ajudar-te durant tot el procés.

Atenció personalitzada

Fem un seguiment personalitzat en cada cas. A més, és fonamental que puguis comunicar-te amb l’equip mèdic en l’idioma en què et sentis més còmoda. Amb nosaltres podràs fer-ho en castellà, català, anglès, francès, italià, alemany, rus i àrab.

Truca'ns al

O, si ho prefereixes, omple aquest formulari i et trucarem nosaltres

T'informem que el responsable del tractament és Consultorio Dexeus, S.A.P. Les teves dades seran tractades amb la finalitat de contactar amb tu per concertar hora de visita en el nostre centre. En cas que expressament ens autoritzis, et farem arribar periòdicament un butlletí amb informació sobre l'activitat, serveis i novetats que puguin resultar del teu interès. Aquest consentiment pot ser revocat en qualsevol moment. En tot moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició davant el delegat de protecció de dades a dpd@dexeus.com. També tens dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control en matèria de protecció de dades. Pots consultar la informació ampliada en la política de privacitat de la web.