Estudi de fertilitat femenina

Per què fer-lo

L’estudi de fertilitat permet detectar o descartar si hi ha cap problema que impedeixi concebre i donar a llum un bebè sa. Aquesta informació t’ajudarà a decidir quins són els passos que cal seguir en cada cas, evitar la incertesa i no allargar l’espera.

Més comú del que penses

La infertilitat afecta un 15% de les parelles, i en un 30% dels casos la causa és d’origen femení, i també en un 30%, mixt, és a dir, que l’origen del problema és dels dos membres de la parella.

En què consisteix

Les proves varien en funció de cada cas, però, en general, inclou una primera visita mèdica i diverses exploracions físiques i proves diagnòstiques:

1. Visita mèdica gratuïta:
per un especialista per conèixer algunes dades personals d’interès: edat, estil de vida, historial mèdic, antecedents familiars, etc.

2. Proves diagnòstiques:

  • Anàlisi de l’hormona antimulleriana (AMH).
  • Ecografia ginecològica de reproducció: per detectar possibles patologies de l’aparell reproductor (malformacions, pòlips, miomes, quists, etc.) i conèixer la teva reserva ovàrica mitjançant el recompte de fol·licles antrals (unes estructures que contenen els òvuls que encara no han madurat).

3. Dues visites de resultats amb diagnòstic i propostes de tractaments possibles.

Preu

Estudi de fertilitat femenina: 130 €

Altres proves

  • Citologia i exploració física completa (exploració mamària i tacte vaginal): només es du a terme si durant el darrer any la pacient no s’ha fet una revisió ginecològica que inclogui una citologia, i pugui aportar-la.
  • Histerosalpingografia / Histerosalpingosonografia: permeten conèixer l’estat de la cavitat uterina i determinar si les trompes de Fal·lopi poden estar obstruïdes.
  • Histeroscòpia diagnòstica: exploració interna de l’úter a través d’una càmera òptica. Es practica de manera ambulatòria a la consulta del metge.

Quan s’aconsella

  • A qualsevol dona que vulgui conèixer les seves possibilitats de ser mare i descartar-hi possibles problemes.
  • A parelles que porten més de dotze mesos (o sis, si la dona té més de 35 anys) intentant aconseguir un embaràs. En aquest cas, també està indicat fer un estudi de fertilitat de parella.
  • A dones que no tenen parella i volen tenir un fill per mitjà de tècniques de reproducció assistida.
  • A parelles de lesbianes que volen concebre.
  • A dones amb antecedents familiars de problemes de fertilitat, malalties cròniques que poden afectar la capacitat reproductiva, com ara l’endometriosi, o que s’hagin hagut de sotmetre a tractaments de radioteràpia o quimioteràpia a causa d’un càncer.

Per què escollir-nos

Àmplia experiència

Centre pioner i de referència a Espanya en tècniques de reproducció assistida, amb més de 80 anys d’experiència en l’estudi i el tractament dels problemes de fertilitat.

Resultats immediats i facilitats

Primera visita i realització de totes les proves al mateix centre i al mateix dia. El lliurament dels resultats, el diagnòstic i la visita de valoració es poden fer al centre o per videoconferència.

Professionalitat

Equip professional multidisciplinari altament especialitzat i expert en salut sexual femenina.

Laboratoris propis

Laboratori propi d’Andrologia i Unitat especialitzada en el Diagnòstic Ginecològic per Imatge (DGI) equipats amb la darrera tecnologia.

Anàlisi de múltiples casos

La nostra Unitat de Medicina Reproductiva rep més de 2.650 visites i fa més de 3.400 tractaments de reproducció assistida l’any.